Get more value out of your software

Visual Analytics training

De training Visual Analytics is ontworpen om je te voorzien van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om je mogelijkheden op het gebied van visuele analyse te versterken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met datavisualisatie, deze training is ontworpen zodat je boeiende en inzichtelijke gegevensrepresentaties kunt creëren.


Tegen het einde van deze training zul je beter zijn in het omzetten van ruwe gegevens in betekenisvolle visuele verhalen en het vermogen hebben om op data gebaseerde beslissingen te nemen die er echt toe doen.

Deze training is bedoeld voor iedereen die is geïnteresseerd in data visualisatie. 

Let op! We gebruiken gedurende de training praktijkopdrachten die uitgevoerd worden in Tableau Desktop. We kunnen je met een tijdelijke licentie helpen. De concepten die in deze training worden behandeld zijn echter toepasbaar in alle visualisatie tools.

Training Alteryx

Duur en datum

Dit is een twee-daagse training. Bekijk inschrijfformulier voor beschikbare data.

Location

Deze training is thuis te volgen via ons online trainingsplatform. Wel zo lekker.

Price

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen €795,-.

Learning targets

Conditions of enrollment

Registration for training courses closes one week before the training course. The training will take place if there are at least three registrations.

Training can be delivered to groups of up to 15 people, and currently online. Training is conducted in English unless all trainees and the trainer speak Dutch.

Register for the training now