Haal meer waarde uit je software

Visual Analytics training

De training Visual Analytics is ontworpen om je te voorzien van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om je mogelijkheden op het gebied van visuele analyse te versterken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met datavisualisatie, deze training is ontworpen zodat je boeiende en inzichtelijke gegevensrepresentaties kunt creëren.


Tegen het einde van deze training zul je beter zijn in het omzetten van ruwe gegevens in betekenisvolle visuele verhalen en het vermogen hebben om op data gebaseerde beslissingen te nemen die er echt toe doen.

Deze training is bedoeld voor iedereen die is geïnteresseerd in data visualisatie. 

Let op! We gebruiken gedurende de training praktijkopdrachten die uitgevoerd worden in Tableau Desktop. We kunnen je met een tijdelijke licentie helpen. De concepten die in deze training worden behandeld zijn echter toepasbaar in alle visualisatie tools.

Training Alteryx

Duur en datum

Dit is een twee-daagse training. Bekijk inschrijfformulier voor beschikbare data.

Locatie

Deze training is thuis te volgen via ons online trainingsplatform. Wel zo lekker.

Prijs

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen €795,-.

Leerdoelen

Voorwaarden inschrijving

De registratie van de trainingen sluit een week voor de training. De training zal plaatsvinden bij een minimaal drie inschrijvingen.

De training kan worden gegeven aan groepen tot 15 personen, en momenteel online. Training wordt gegeven in het Engels, tenzij alle trainees en de trainer Nederlands spreken.

Schrijf je nu in voor de training