Data preparatie met Alteryx

Al je data op één plek

Alteryx maakt het eenvoudig om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden 

De oplossing voor Data Preparatie

Dit betekent dat data- en business analisten zelfstandig hun ideale dataset kunnen vormgeven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden. Met Alteryx kan dit proces, ook wel Data Preparation genoemd, worden geautomatiseerd waardoor tijd en kosten worden bespaard.

PREPAREER

Data identificeren, uit de bronnen halen, opschonen en onderwerpen aan een snelle datakwaliteitscheck.

COMBINEER

Over verschillende bronnen en bestanden verspreide gegevens in één tool samenbrengen en verbindingen creëren zodat er een compleet beeld ontstaat.

ANALYSEER

De data met een specifiek doel binnen de tool analyseren of beschikbaar maken in andere tools voor analyse door anderen.

Alteryx SOurces licentie

Eenvoudige gegevens voorbereiding en koppeling vanuit meerdere bronnen

Met Alteryx kun je snel verbinding maken met alle bronnen die je nodig hebt en deze aan elkaar koppelen. Gegevens kunnen ook gestructureerd, ongestructureerd of semi-gestructureerd zijn: met Alteryx kun je het juiste type gegevensset voor je visualisaties maken.

Full-workflow

Voer geavanceerde analyses uit – predictive, statistisch en spatial

Alteryx onderscheidende workflow-benadering stelt de gebruiker in staat een breed scala aan self-service analyses uit te voeren. Alteryx telt meer dan 60 ingebouwde tools voor ruimtelijke en R-predictive analyses die variëren van rijtijden tot regressie of clustering.

Rerport Map

Deel uw analyse met besluitvormers

Met Alteryx kunt u besluiten om uw drag-and drop workflow te delen in populaire formaten, zoals het is, of in een analyse-app, waar degene die het recht heeft om het te gebruiken, zijn eigen analyses onafhankelijk kan uitvoeren.

Alteryx training

Alteryx Core Concepts Training

De Alteryx Core Concepts training geeft je een solide basis om verder te werken met Alteryx. Je leert alle kern tools, die je steeds opnieuw kunt gebruiken in alle workflows die je bouwt.

Interessante artikelen over Alteryx

alteryx training the information lab netherlands

Alteryx 2023.1 – New Features

Alteryx 2023.1 Alteryx 2023.1 was released earlier in the year and as a keen Alteryx user it is important to stay up to date with the latest features. This blog

Lees meer »

Alteryx 2023.1 – Control Containers!

De nieuwste release van Alteryx Designer bevat een zeer welkome toevoeging: de Control Container. Gebruikers krijgen hiermee interessante nieuwe mogelijkheden voor het bouwen van dynamische workflows. In dit blog vertel

Lees meer »

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Vraag een gratis demo aan