Load. Transform. Sync.

Ervaar binnen enkele minuten analyseklare gegevens met cloud-native data-integratie

Bedrijven die er niet in slagen data vast te leggen en om te zetten in tijdige en waardevolle informatie zullen worstelen om concurrerend en levensvatbaar te blijven. Matillion helpt flexibele bedrijven om ruwe data binnen enkele minuten in de cloud om te zetten in bruikbare, analyseerbare data voor nieuwe inzichten en betere zakelijke beslissingen.

Waarom kiezen voor Matillion

Uw data-reis ondersteunen en mogelijk maken

Matillion extract jouw gegevens, laadt deze in jouw cloud data warehouse (CDW) en gebruikt vervolgens de kracht en flexibiliteit van uw CDW of Delta Lake om jouw gegevens om te zetten in zinvolle zakelijke inzichten.

ETL wordt ELT

Matillion ETL stelt jouw cloudplatform in staat om data om te zetten naar inzicht, gebruikmakend van de kracht, snelheid en schaalbaarheid van de cloud.

 
 

Geïntegreerd cloudplatform

Start Matillion ETL voor Snowflake vanuit de AWS-, Azure- of Google Cloud Platform-marktplaats om de software in jouw bestaande cloudomgeving te implementeren.  Profiteer van een volledig geïntegreerde cloudoplossing.

Dataconnectoren

Matillion ETL wordt geleverd met een uitgebreide lijst met vooraf gebouwde dataconnectoren voor lokale en clouddatabases, SaaS-applicaties, documenten, NoSQL-bronnen en nog veel meer om snel data in Snowflake te laden.

Matillion Software

Maak uw datatraject mogelijk met een moderne ETL-oplossing

Inzichten verkrijgen op basis van gegevens is een proces dat uit meerdere stappen bestaat. Van data-integratie en -voorbereiding tot datatransformatie en -manipulatie: met moderne ETL-oplossingen kunt u sneller en eenvoudiger inzichten verkrijgen. Door de kracht van de cloud te benutten, kunt u gebruikmaken van de enorme parallelle verwerkingskracht ervan, zodat het migreren en transformeren van gegevens slechts enkele seconden tot minuten duurt, in plaats van uren tot dagen.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Vraag een gratis demo aan