Business intelligence en analysesoftware

Tableau Software

Tableau helpt mensen vooruit met de kracht van data. The Information Lab weet hoe mensen data zien en begrijpen.

Deze inzichten combineren wij met een stevig, schaalbaar platform waar zowel grote als kleine organisaties mee uit de voeten kunnen. Ontdek hoe je met het Tableau jouw data vertaalt naar inzichten. Inzichten die aanzetten tot actie – en iedereen in je organisatie blij maken blij maken.

DATA PREPARATIE MET ALTERYX

Alteryx Software

Alteryx maakt het eenvoudig om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden.

De oplossing voor Data Preparatie
Dit betekent dat data- en business analisten zelfstandig hun ideale dataset kunnen vormgeven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden. Met Alteryx kan dit proces, ook wel Data Preparation genoemd, worden geautomatiseerd waardoor tijd en kosten worden bespaard.

al jouw data op één centrale plek

Snowflake Software

De Snowflake Data Cloud is een volledig beheerd platform dat eenvoudig te gebruiken is en toch een vrijwel onbeperkt aantal parallelle workloads kan draaien. Het maakt niet uit of je een business user of technische professional bent. 

Met Snowflake krijg je naast schaalbaarheid ook hoge prestaties en flexibiliteit om jouw data eenvoudig te laden, te integreren, te analyseren en veilig te delen. Onze klanten gebruiken Snowflake als oplossing voor data warehousing, data lakes, data-engineering, data science en ontwikkeling van data applications. Maar ook voor het veilig delen en consumeren van gedeelde data. Wil je meer info over het Snowflake platform?

LADEN. TRANSFORMEREN. SYNC.

Matillion software

Ervaar binnen enkele minuten analyseklare gegevens met cloud-native data-integratie.

Bedrijven die er niet in slagen data vast te leggen en om te zetten in tijdige en waardevolle informatie zullen worstelen om concurrerend en levensvatbaar te blijven. Matillion helpt flexibele ondernemingen om ruwe data binnen enkele minuten om te zetten in bruikbare, analyseklare data in de cloud voor nieuwe inzichten en betere zakelijke beslissingen.

Gemaakt voor dataprofessionals

Fivetran software

Focus op inzichten en innovatie in plaats van op ETL Ontsluit de waarde van uw gegevens. Fivetran beheert de levering van gegevens van bron tot bestemming en zorgt ervoor dat uw kritieke gegevens altijd accuraat en up-to-date zijn.

Veilige verbinding met alle databases en apps die uw bedrijf aansturen, gegevens op betrouwbare wijze centraliseren op de bestemming van uw keuze en analyse versnellen met geïntegreerde transformaties

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Vraag een gratis demo aan