Data analysis met PowerBI

Visual analytics en data-driven analyses met PowerBI

Power BI helpt mensen vooruit met de kracht van data. Onze expertise ligt in het helpen van mensen om data te visualiseren en te begrijpen.

We combineren deze inzichten met een robuust, schaalbaar platform dat zowel geschikt is voor grote als kleine organisaties. Ontdek hoe je met Power BI jouw data kunt omzetten in inzichten. Inzichten die aanzetten tot actie – en iedereen in je organisatie tevreden stellen.

Inzichten met AI

Zet je gegevens om in visuals met geavanceerde analysetools, AI-functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke rapportagetool.

Breng gegevens samen

Voeg al je databronnen toe aan de OneLake-gegevenshub voor één bron van waarheid.

Geïntegreerde inzichten

Help gebruikers betere beslissingen te nemen door inzichten te integreren in dagelijkse apps zoals Microsoft 365.

PowerBI licenties

Van data preparatie, exploratie tot inzichten

Wij helpen organisaties bij de selectie van een juiste mix aan licenties.  We kunnen je ook helpen met het migreren van een ouder licentie model naar een nieuwe model.

PowerBI Consultants

Met een flexibele aanpak op jou gericht

Of je nu een data analytics-platform vanaf de grond wilt opbouwen, advies wilt over een lopend project of hulp nodig hebt bij het uitstippelen van je analytics-strategie?

Onze ervaren consultants helpen je verder.

PowerBI Training

PowerBI Training al vanaf €795,-

Word de PowerBI expert van je team! Verwerf de nodige vaardigheden om data te analyseren en dashboards te bouwen. Het is niet zo moeilijk als je denkt! 

Interessante artikelen over PowerBI

Neem contact met ons op

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER