MAAK SNELLER, BETERE KEUZES

Datagedreven werken

Werken op basis van data: idealiter is het een doorlopend proces en geen eenmalig project. Organisaties die datagedreven benadering omarmen kunnen slimmer en sneller werken, wat kan leiden tot hogere winst en klanttevredenheid. Ben je benieuwd hoe? Wij leggen het graag voor je uit.

Van onderbuik naar onderbouwd werken: met data werk je sneller én slimmer.

Dat vinden wij belangrijk. Jij ook?

De juiste datakennis en -skills

Het combineren van de juiste data, skills en kennis vormen de basis voor effectief datagebruik. Organisatiebreed vereist het niet alleen technische vaardigheden, maar ook begrip van data en analytisch inzicht.

Investeren in datageletterdheid – het vermogen om data te begrijpen, interpreteren en communiceren – stimuleert jouw ontwikkelingen op datagebied. Hierdoor blijf je up-to-date met de nieuwste datatechnologieën en bevorder je de groei van medewerkers, organisatie en winst.

Wil je jouw kennis en vaardigheden vergroten?

Volg een training naar keuze of bekijk onze consultancy diensten.

Je hebt de juiste datatools. En nu?

Je kan aan de slag met data! The Information Lab ondersteunt je met de installatie van datatools. Het begint namelijk vaak met techniek en programma’s. Daaruit vloeit een levendige datacultuur vanzelf. Toch? Wellicht herken je dat dit soms lastiger is dan verwacht. Wij helpen je daarom met deze cultuuromslag en zorgen ervoor dat de hele organisatie datagedreven kan werken.

Datagedreven werken met het Data Impact Model

Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring hebben wij het Data Impact Model ontwikkeld. Dit strategische framework zorgt voor een overkoepelende werkwijze tussen medewerkers, organisatie, processen en middelen die daarvoor nodig zijn. Zo helpen wij organisaties structuur te creëren in datagedreven werken.