PROFESSIONEEL GROEIEN MET DATA

Data-trainingen

Datagedreven werken zorgt voor onderbouwde en professionele besluitvorming. De juiste kennis in huis hebben, is daarom cruciaal. Met onze data-trainingen ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden in data-analyse, -visualisatie en -beheer.

Visual Analytics

Overzicht van onze online trainingen

Bekijk hieronder ons aanbod van online data-trainingen. Speciaal ontworpen voor jou om kennis te maken met de bekende datatools of juist ter verdieping van jouw expertise.

Tableau

Tableau transformeert complexe data tot heldere inzichten door gegevens uit diverse bronnen te verzamelen, combineren en visualiseren in interactieve dashboards.

Alteryx

Met Alteryx automatiseer je het verzamelen en analyseren van data uit diverse bronnen in één overzichtelijke workflow, waardoor analyses sneller en eenvoudiger worden.

Snowflake

Leer Snowflake efficiënt in te zetten als geavanceerd dataplatform en verwerk eenvoudig grote hoeveelheden big data.

Fivetran

Minimaliseer inspanning en maximaliseer gegevensintegratie met het eenvoudige Fivetran cloudplatform.

Matillion

Matillion is een cloudgeoriënteerd platform dat data-integratie, transformatie en analyse combineert in een beveiligde omgeving.

Power BI

Met Power BI verzamel, analyseer en visualiseer je data om inzichten te verkrijgen voor data driven beslissingen.

Over de trainingen van The Information Lab

Kennisdeling binnen een data driven organisatie versnelt niet alleen besluitvorming,maar stimuleert ook een cultuur van voortdurende verbetering en groei. Met onze diverse trainingen, vaak gespecificeerd op technologieën als Tableau en Alteryx, leer je alle in and outs over big data. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, voor zowel data analisten als eindgebruikers.

data-src="https://theinformationlab.nl/wp-content/uploads/2022/02/training-tableau-1024x1024.jpeg"

Hoe helpen we jou verder?

Tijdens samenwerkingsprojecten is het mogelijk om individuele trainingen of training in groepsverband te volgen. Daarnaast geven we regelmatig inspiratiesessies over actuele releases van data tools, praktische toepassingen van nieuwe features én tips over onder andere data visualisering. Naast trainingen voorzien wij ook van data consulting en detachering voor tijdelijke inhouse expertise.

data-src="https://theinformationlab.nl/wp-content/uploads/2022/02/stay_in_the_flow_cropped2-1-1024x607.png"

Want to follow a free Tableau prep training?

Speciaal voor Tableau PREP hebben wij een gratis online training ontwikkeld. Deze Tableau software helpt je met het voorbereiden van data voordat je deze gegeven gaat visualiseren of analyseren. Met 7 korte video’s leer je onderwerpen als filteren, pivots, calculations en prep conduction. Kortom, alles om je volledig op weg te helpen met Tableau PREP.

Data-training op maat?

Heb je een specifieke training op het oog of wil je bepaalde datum reserveren? Dat kunnen we begrijpen. Als je een training wilt organisatie op een andere datum, locatie, alleen of speciaal voor jouw team, neem dan contact met op ons. Wij denken graag met je.