Snowflake, Tableau & Alteryx Consultant

Mario van der Velden

Mario is een consultant gespecialiseerd in Snowflake en Tableau. Hij is erg geïnteresseerd in hoe gegevens bedrijfsvraagstukken kunnen beantwoorden. Door deze focus op het snijvlak tussen data engineering en business intelligence, is hij breed inzetbaar en hij deelt zijn technische kennis en vaardigheden met enthousiasme.

Biografie

Afgestuurd als taalkundige, heeft Mario een aantal jaren als componist gewerkt. Daarnaast heeft hij altijd zijn op de universiteit geleerde scripting-vaardigheden (o.a. Python) onderhouden en uitgebreid. Na een omscholingstraject van de Hogeschool van Amsterdam (Make IT Work) is Mario aan de slag gegaan bij The Information Lab Nederland. 

Data Engineering speelt een groeiende maatschappelijke rol en is daardoor ook meer en meer aan wet- en regelgeving gebonden. Mario’s interesse hierin is een toegevoegde waarde, zeker als naast software-vakmanschap ook zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid belangrijk zijn.

Met een brede achtergrond, veel ervaring met projectmatig werken en heel veel enthousiasme en leergierigheid kan hij een bijdrage leveren aan het beantwoorden van belangrijke bedrijfsvraagstukken.

TABLEAU PORTFOLIO

Certificaten

IT Skills

Talen

Persoonlijke blog artikelen van Mario