Business Intelligence Consultant

Joël Post

Joël helpt mensen om inzichten uit data te halen door boeiende visualisaties en analyses, waardoor complexe informatie begrijpelijk wordt.

Biografie

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het HR-veld, realiseerde Joël dat zijn ware passie ligt in Data Analytics en Visuals.

Door het volgen van de het Make IT Work programma Business & Data Analytics, waar hij kennismaakte met het volledige proces van bedrijfskundige processen tot het visualiseren van data. Hier leerde bij de basis van SQL, Python, ETL, Data Warehousing, Big data en meer. Hierdoor groeide de interesse om meer met data te gaan doen en de technische aspecten te vertalen naar inzichten die mensen begrijpen. Met een achtergrond in Human Resources, maar met de technische vaardigheden van een BI consultant, neem Joël de rol op zich als verbindende schakel tussen menselijke en technologische aspecten van bedrijfsvoering.

Na het afronden van het Make IT Work programma in februari 2024, is Joël begonnen binnen de Information Lab. Hier ontdekte hij zijn passie voor het ontwikkelen van inzichten door het visualiseren van data.

 

TABLEAU PORTFOLIO

Certificaten

IT Skills

Talen

Persoonlijke blog artikelen van Joël