Client Success Manager

Ivan Klop

In de rol van Client Success Manager begeleidt Ivan organisaties om op succesvolle wijze data-gedreven te werken. Daarbij identificeert hij samen met de klant hun doelstellingen, maakt hij een plan om deze te kunnen behalen en ondersteunt hij gedurende het gehele traject de implementatie hiervan.

Biografie

Na de opleiding Civiele Techniek en een master aan de TU Eindhoven over project- en procesmanagement afgerond te hebben is Ivan 3 jaar werkzaam geweest als asset management consultant bij een ingenieursbureau. Hier heeft hij op strategisch, tactisch en operationeel niveau advies gegeven over het maken van beslissingen op basis van data. In 2021 is hij gestart bij The Information Lab Netherlands als BI consultant, waarna hij is doorgegroeid tot Client Success Manager.

Ivan is zeer leergierig ingesteld, haalt graag het onderste uit de kan, en is enthousiast in het delen van zijn kennis om anderen verder op weg te helpen. Hieronder staan drie voorbeelden waar Ivan zijn kennis en vaardigheden heeft toegepast in zijn carrière en waar hij trots op terug kijkt:

  1. Hij heeft een gestandaardiseerde manier van werken bedacht, uitgewerkt en geïmplementeerd om tussen consultants en projectmanagers de reactietijd, levertijd en klanttevredenheid met betrekking tot de aangeboden diensten te verbeteren.
  2. Hij initieerde een meer transparante, schaalbare en werkomgeving om samen te werken door Agile te implementeren in meerdere teams van consultants en projectmanagers.
  3. Hij heeft workshops voor klanten georganiseerd en gegeven over het verkrijgen van data, gegevensuitwisseling, automatiseringen en wijzigingen in het werkproces van de klant.

Persoonlijke blog artikelen van Ivan