Verken vertrouwde gegevens en beantwoord je eigen vragen sneller met volledige self-service analyse

Tableau Explorer is een moderne zakelijke gebruiker die voor verandering en verbetering zorgt. Ze hebben misschien geen analist in hun functietitel, maar zijn zeker vertrouwd met data. Tableau Explorers willen hun bedrijf vooruit helpen en moeten dieper in de gegevens zoeken om antwoorden op hun eigen vragen te vinden. Deze antwoorden vallen vaak buiten de grenzen van vooraf gebouwde rapporten.

Waarschijnlijk ontvangen Tableau Explorers rapporten van anderen en combineren deze met verschillende datapunten om de dashboards aan hun behoeften aan te passen. Draaitabellen en lookups zijn ze vaak al mee bekend. Tableau Explorers willen hun eigen gegevensvragen stellen en beantwoorden.

In Tableau kunnen Explorers zelf nieuwe workbooks maken op basis van gepubliceerde gegevensbronnen door de Tableau Creator. Ook kunnen zij verder werken vanuit bestaande workbooks en dashboards, via een mobile device of de browser. Tableau Explorers zullen strategische vragen stellen en beantwoorden, die mogelijk nog niet zijn beantwoord in de eerste rapportage ronde. Dit alles met als einddoel om sneller beslissingen te nemen.

Welke producten bevat een Tableau Explorer licentie?

Tableau Creator = Tableau Prep + Tableau Desktop + Tableau Server

Visualize Your Data In Minutes

Tableau Creator Licenties

Tableau Explorer licenties kun je via The Information Lab aanschaffen. Wist je dat onze klanten gratis support ontvangen én toegang hebben tot onze Centre of Excellence?

Key benefits

Business intelligence is more than just software.

Zoals de naam al aangeeft, zijn zij de teamleden die veel van de inhoud, gegevensvisualisaties en gegevensbronnen zullen creëren die door anderen op het Tableau-platform worden gebruikt.

Wij helpen u graag verder

Vraag een gratis demo aan