KRIJG INZICHT MET VISUELE ANALYSES

Tableau software training

Tableau zet gegevens om naar duidelijke, visuele presentaties. Verzamel, combineer en transformeer complexe data uit diverse bronnen tot heldere visualisaties en breng deze samen in interactieve dashboards. Tijdens een Tableau training leer je verschillende datasources te verbinden en leer je jouw data te vertalen naar heldere inzichten.

Wat leer je tijdens een Tableau training?

Tableau is een gebruiksvriendelijke tool en daarom ook geschikt voor mensen zonder technische achtergrond. Tijdens een training over deze tool verkrijg je essentiële vaardigheden om data gedreven analyses visueel weer te geven, te delen en te publiceren naar het web. Ook is het mogelijk om licentiegerichte trainingen te volgen, zoals Explorer en Viewer. 

Wil je:

Ontdek alle Tableau trainingen

The Information lab biedt trainingen aan die geschikt zijn voor ieder niveau:  Van beginner tot geavanceerde gebruiker. Ook bieden wij gecombineerde trainingen aan, waarbij zowel de basistechnieken als geavanceerde functies worden behandeld. Zo bespaar je tijd én haal je alles uit jouw data.  

Tableau Desktop I training

€795

De Tableau training voor de beginnende tot gemiddelde gebruiker van Tableau. Ontdek de belangrijkste technieken en leer deze om te zetten naar duidelijke visuals.

Tableau Desktop II training

€795

De Tableau training voor de beginnende tot gemiddelde gebruiker van Tableau. Ontdek de belangrijkste technieken en leer deze om te zetten naar duidelijke visuals.

Tableau Desktop I & II Combo training

€1200

Bespaar tijd door binnen drie dagen fundamentele en intermediate kennis op te doen over Tableau. In deze leer je zowel de basistechnieken én gaan we dieper in op de meer complexe functies van Tableau.

Tableau Web Edit training (Explorer)

€250

Leer bestaande dashboards en rapporten te verkennen en analyseren met Tableau Explorer. Haal inzichten uit jouw data zonder nieuwe visualisaties of wijzigingen te brengen in oorspronkelijke gegevens.

Tableau Dashboard User training (Viewer)

€95

Ontdek hoe je als gebruiker interactieve dashboards kunt bekijken en actief betrokken blijft bij gegevens en data verzameld door Tableau Desktop- of Tableau Explorer-gebruikers.

Meer weten over Tableau ?

Wil je voordat je je aanmeldt voor een training weten of Tableau past bij de behoeftes binnen jouw organisatie? Bekijk voor meer informatie onderstaande pagina óf neem vrijblijvend contact op om te bespreken waar je precies naar op zoek bent.

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER