Tableau Viewer helpt iedereen in uw hele organisatie datagestuurde beslissingen te nemen op basis van vertrouwde inhoud

Snel bruikbare inzichten

Tableau Viewers gebruiken gegevens om zichzelf te informeren en hun beslissingen te verbeteren. 

Tableau Viewers kunnen verschillende functierollen zijn in een organisatie. Van teamleden die gegevens nodig hebben om veel van hun dagelijkse taken uit te voeren tot people managers die moeten zien hoe hun teams vorderen op belangrijke projecten. Ook zien we vaak Tableau Viewer Licenties onder CEO, die op hoog niveau statistieken nodig hebben over de gezondheid van de organisatie.z

Visualize Your Data In Minutes

Geef iedereen de kracht van vertrouwde content

Tableau Viewer is de Tableau-rol om analyses in je organisatie te verspreiden. Viewers gebruiken het Tableau-platform om campagne resultaten te presenteren op basis van data en de juiste beslissingen te nemen op basis van dashboards die zijn gemaakt door uw Tableau Creators en Tableau Explorers. Tableau Viewers kunnen zich aanmelden op belangrijke visualisaties, en alerts instellen om als eerste op de hoogte te worden gehouden.

Governance die uw gegevens beveiligt

Door Tableau-dashboards en workbooks in het hele bedrijf te gebruiken, wordt de manier waarop teams met gegevens omgaan gestandaardiseerd terwijl de integriteit van gegevens wordt beschermd.

Welke producten bevat een Tableau Viewer licentie?

Visualize Your Data In Minutes

Tableau Viewer Licenties

Tableau Viewer licenties kun je via The Information Lab aanschaffen. Wist je dat onze klanten gratis support ontvangen én toegang hebben tot onze Centre of Excellence?

Key benefits

Business intelligence is more than just software.

Zoals de naam al aangeeft, zijn zij de teamleden die veel van de inhoud, gegevensvisualisaties en gegevensbronnen zullen creëren die door anderen op het Tableau-platform worden gebruikt.

Wij helpen u graag verder

Vraag een gratis demo aan