Data analysis met Tableau

Visual analytics en data-driven analyses met Tableau

Tableau helpt mensen vooruit met de kracht van data. The Information Lab weet hoe mensen data zien en begrijpen.

Deze inzichten combineren wij met een stevig, schaalbaar platform waar zowel grote als kleine organisaties mee uit de voeten kunnen. Ontdek hoe je met het Tableau jouw data vertaalt naar inzichten. Inzichten die aanzetten tot actie – en iedereen in je organisatie blij maken blij maken.

300+ Expert

Genoeg kennis is huis om jouw verder te helpen.

Gratis Tableau support

Gratis support bij een licentie via ons.

Tableau Training

Word de Tableau expert van je team!

Tableau licentie

Samen met Tableau stellen wij mensen van elk niveau in staat om met data te werken.

Wij helpen organisaties bij de selectie van juiste mix aan licenties.  We kunnen je ook helpen met het migreren van een ouder licentie model naar een nieuwe model.

Belangrijkste voordelen

Gratis support bij een licentie via The Information Lab

Tableau Consultants

Onze aanpak is wendbaar, flexibel en op jou gericht

Of je nu een data analytics-platform vanaf de grond wilt opbouwen, advies wilt over een lopend project of hulp nodig hebt bij het uitstippelen van je analytics-strategie?

Onze ervaren Tableau Consultants helpen je verder.

Tableau Training

Tableau Training al vanaf 395,-

Word de Tableau expert van je team! Verwerf de nodige vaardigheden om data te analyseren en dashboards te bouwen. Het is niet zo moeilijk als je denkt! 

Data analyse met Tableau

Visual analytics en data-driven analyses met Tableau

1.

Tableau Prep Builder helpt je met het opschonen en prepareren van je data voor analyse. Join, merge, pivot data eenvoudig met direct zichtbare resultaten.

3.

Tableau Server verspreid de waarde van data over de hele organisatie. Geef jouw bedrijf de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving zelf met data te werken – zonder hen te beperken tot vooraf bepaalde vragen, wizards of grafieken.

2.

Met Tableau Desktop koppel je meerdere databronnen en start je met visualiseren. Duik in de data met veel functionaliteit erschillende mogelijkheden en opties.

4.

Tableau Online

Tableau Online is een analyse platform dat volledig in de cloud gehost is. Je maakt dashboards en deelt bevindingen met collega’s en/of klanten.

Interessante artikelen over Tableau

Pixabay, hieroglyphs, pcdazero.

Documenteren, waarom en hoe? -1

Regelmatig wordt door klanten de vraag gesteld hoe ze het beste kunnen documenteren. Aan de andere kant komt het ook voor dat klanten nooit gedocumenteerd hebben, omdat er geen tijd

Lees meer »
Pixabay, hieroglyphs, pcdazero.

Documenteren, waarom en hoe? -2

Dit is het tweede deel van twee blogs over documenteren, voor het eerste blog, zie deze link. Bovenstaand ziet u een standaard dashboard gebaseerd op de dataset Superstore. Aan de

Lees meer »
linear relationships

Text Vectorization, an Introduction

Introduction to Embeddings Embeddings play a crucial role in natural language processing (NLP) and text analysis. Simply put, word embeddings represent words or phrases as vectors, which are lists of

Lees meer »

Start met data analyse en visualisatie

Tableau licenties kun je via The Information Lab aanschaffen. Wist je dat onze klanten gratis support ontvangen én toegang hebben tot onze Centre of Excellence?

Wij helpen je graag verder

Vraag een gratis demo aan