Data analyseren en visualiseren in Tableau Desktop

Tableau Desktop wordt geïnstalleerd op een locale desktop of laptop. Met Tableau Desktop kun je koppelingen maken naar ongekend veel verschillende databronnen (>100).

Vervolgens kun je deze data aan elkaar koppelen en vertalen naar visualisaties in de vorm van interactieve rapportages en dashboards.

Visualize Your Data In Minutes

Direct bruikbare inzichten

Laat de grafiekbouwers achter je. Live visuele analytics voeden oneindig data-onderzoek. Op elk moment helpen interactieve dashboards je om verborgen inzichten bloot te leggen. Tableau benut het aangeboren vermogen van mensen om snel visuele patronen te herkennen. Daarmee worden zowel de alledaagse mogelijkheden als de grootse eureka-momenten onthuld.

Key benefits

Verbind met meer data

Maak verbinding met lokale en cloud-data– of het nu gaat om big data, een SQL database, een spreadsheet of cloud-applicaties als Google Analytics en Salesforce. Je hebt toegang tot, en combineert verschillende gegevens zonder te coderen. Ervaren gebruikers pivoteren, splitsen en beheren metadata ter optimalisatie van hun databronnen. Analyses beginnen met data. Haal er meer uit met Tableau.

Visualize Your Data In Minutes

Beantwoord ingewikkelde vragen

Uitzonderlijke analytics hebben meer nodig dan een mooi dashboard. Met bestaande data, drag-en-drop referentielijnen en voorspellingen maak je krachtige berekeningen en evalueer je statistische samenvattingen. Maak iets duidelijk met trendanalyses, regressieanalyses en correlaties om beproefd statistisch begrip te creëren. Stel nieuwe vragen, ontdek trends, identificeer kansen en maak vol vertrouwen data-gestuurde beslissingen.
Key benefits

Creëer interactieve kaarten in Tableau Desktop

Beantwoord in Tableau Desktop de ‘waar’, net zo goed als de ‘waarom’ vraag. Creëer automatisch interactieve kaarten. Met ingebouwde postcodes breng je meer dan 50 landen wereldwijd bliksemsnel in kaart. Gebruik in Tableau Desktop aangepaste geo-codes en gebieden voor gepersonaliseerde regio’s, zoals verkooprayons. Tableau maps is speciaal ontworpen om data tot zijn recht te laten komen.
Visualize Your Data In Minutes

Iedereen mag het weten

Vervang statische slides voor live verhalen die anderen kunnen bekijken. Maak een overtuigend verslag dat iedereen met wie je werkt in staat stelt om vragen te stellen, door interactieve visualisaties te analyseren met verse data. Wees onderdeel van data-samenwerking en vergroot de impact van jouw inzichten.
Tableau Dekstop kun je via The Information Lab aanschaffen.

Tableau Desktop Licenties

Wist je dat onze klanten gratis support ontvangen én toegang hebben tot onze Centre of Excellence?

Wij helpen je graag verder

Vraag een gratis demo aan