SNEL VAN RUWE NAAR BRUIKBARE DATA

Matillion training

Matillion is een veelzijdige datatool die eenvoudig data verwerkt uit meerdere bronnen. Het integreert alle gegevens tot een automatische workflow in een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde omgeving. Dit geeft jouw team meer tijd voor het verkrijgen van waardevolle inzichten. Tijdens een Matillion training leer je hoe je omgaat met dit systeem voor dataverwerking.

Wat leer je tijdens een Matillion training?

Tijdens een training over Matillion leer je hoe deze ETL-tool razendsnel ruwe data omzet naar bruikbare data. Het verwerkt en koppelt gegevens aan elkaar op een manier dat zowel codeerders als niet-codeerders er moeiteloos mee kunnen werken.

Het platform ondersteunt integratie met populaire analysetools als Tableau en Power BI, waardoor gebruikers in staat zijn krachtige dashboards en rapporten te maken. Maar daarover vertellen onze trainers je tijdens een training Matillion natuurlijk alles.

Wil je:

Meer weten over Matillion als ETL-tool?

Wil je voordat je een training afsluit weten of Matillion geschikt is voor de behoeftes binnen jouw organisatie? Bekijk voor meer informatie onderstaande pagina óf neem vrijblijvend contact op om te bespreken waarnaar je precies op zoek bent.

 

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER