Business Intelligence Consultant

Léon Hekkert

Léon helpt mensen om data te zien en te begrijpen. Kennis en ervaring met Tableau Desktop, Tableau Prep en Alteryx. In te zetten voor minimaal 1 dag of als detachering opdracht tot maximaal een half jaar.

Biografie

Voor zo lang hij zich kan herinneren houdt Léon van puzzelen met cijfers. In alle rollen gedurende zijn carrière heeft Léon zijn analytische vaardigheden gebruikt om resultaten te behalen en teams te helpen data gedreven beslissingen te nemen.

Toen hij begon te werken met het Power platform van Microsoft kwam hij erachter dat werken binnen data analytics echt bij hem past. Dit heeft hem gedreven om Python en SQL te leren en een Power BI certificaat te behalen. Kort daarna sloot hij zich aan bij ons team met de missie om mensen te helpen data te begrijpen en gebruiken. Dit doet hij met behulp van software zoals Tableau en Alteryx.

Collega’s omschrijven Léon als een teamspeler met een rustige aanwezigheid en een hoog werktempo. Hij heeft het vermogen om zich nieuwe dingen snel eigen te maken en houdt ervan om zijn vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Hij is inzetbaar voor minimaal één dag of als detacheringsopdracht tot maximaal een half jaar.

Opleiding

  • BsC Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam
  • MsC Supply Chain Management, Erasmus Universiteit Rotterdam.

TABLEAU PORTFOLIO

Certificaten

IT Skills

Talen

Persoonlijke blog artikelen van Léon

Featured Tableau Viz