Samen bouwen aan een data gedreven cultuur

Waarom haal je niet het beste uit je software?
Onze experts kunnen je helpen met het snel behalen van geweldige resultaten uit je eigen data.

Of je bedrijf meer data-driven moet worden, BI-oplossingen voor self service wil implementeren of betere inzichten wilt verkrijgen uit de beschikbare data om de juiste beslissingen te nemen, wij kunnen je daarbij helpen. Door onze consultants in te huren, krijgt je een expert in je team die je helpt BI naar een hoger niveau te tillen en dit vooral sneller voor elkaar te krijgen.

We bieden advies op het gebied van: TableauAlteryx, Snowflake, Matillion en Fivetran

van 1 dag tot half jaar

Inzet consultant

Wij helpen organisaties om data gedreven te kunnen gaan werken. Dit doen we door inzet van de best beschikbare technologie. En onze consultants zijn stuk voor stuk specialisten, die jou verder gaan helpen.

Je kunt samenwerken met onze experts binnen complete projecten, die we samen doen. Maar je kunt ze ook inzetten voor het (samen) bouwen of verbeteren van een dashboard, het koppelen van data bronnen etc. Wij werken op locatie en remote (afhankelijk van situatie) en de inzet kan starten met één dag tot bijvoorbeeld een half jaar.

Daag ons uit

Onze experts staan voor je klaar

E-mail: info@theinformationlab.nl
Telefoon: 020 261 4741
Adres: Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
Neem contact met op ons

Benieuwd hoe je datagedreven werken in jouw organisatie een stap verder kunt brengen?

We denken graag met je mee! Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.