Wij geven veel klassikale Tableau trainingen op zowel locatie bij de klant als in onze trainingsruimte in Amsterdam. Dit blijft vaak de beste manier van trainen, gezien er veel interactie tussen trainee en trainer is.

Iedere trainee krijgt van ons een vol jaar toegang tot Tableau eLearning. Je kunt dan na afloop van de training nog eens goed terug kijken hoe bv die LOD nou precies werkt. Daarnaast kun je jezelf ook verder ontwikkelen in functionaliteit die je nog niet tijdens de klassikale training hebt gehad. Overigens zien we vaak dat trainees dan toch nog naar de klassikale trainingen komen om op een gedisciplineerde en leuke manier de stof beter te leren.

Gezien we momenteel bijna allemaal vanuit huis moeten werken, worden er geen klassikale trainingen gegeven. Naast virtuele klassikale training kun je eLearning bij ons los aanschaffen. Prijzen zijn $ 120 per jaar voor eLearning Creator, en $ 60 voor eLearning Explorer.

Om alle Tableau users tegemoet te komen in deze lastige tijden, kun je nu tijdelijk Tableau eLearning volledig gratis gebruiken. Dit is voor een periode van 90 dagen. Je krijgt dan toegang tot:

  • Desktop I: Fundamentals
  • Desktop II: Intermediate
  • Desktop III: Advanced
  • Prep

Je kunt deze code gebruiken: 2020elearning