Op de eerste dag van de Tableau Conference 2019 in Las Vegas start om 08:30 uur de keynote. Na een spectaculaire opening neemt Adam Selipsky, CEO Tableau, ons mee in wat Tableau de afgelopen jaren heeft bereikt. Hij gaat in gesprek met Marc Benioff, Co-CEO van Salesforce.com, en bespreken de voordelen van de overname.

Nissan laat zien hoe de data cultuur hun heeft doen bewegen. Vervolgens laten Francois Ajenstat en een aantal collega’s zien wat Tableau Catalog, Prep, Ask Data en Explain Data voor je kunnen betekenen. Vervolgens wordt er afgesloten met een Metrics, een nieuwe feature die in 2020 beschikbaar komt.

Meer nieuwe Tableau features tijdens de altijd interessante keynote van dag 2 – Dev on Stage.

Kijk hier de volledige keynote van dag 1 (1:59:18)

Hieronder video met de highlights (0:2:42):