Deze week is het Alteryx Europa event van het jaar nog in volle gang. Locatie is al jaren op rij in Londen, maar volgend jaar komt dit fantastische event naar Amsterdam.

Waarom zou dit interessant zijn voor mij?

Als je veel met data werkt, dan zul je als geen ander weten dat je tegen veel uitdagingen aan kunt lopen. Hoe kun je nu het gemakkelijkst meerdere databronnen aan elkaar koppelen? Hoe kan ik deze data opschonen? Welke voorspellingen kan ik maken op basis van beschikbare data? Alteryx kan je helpen om dit soort vragen voor je op te lossen. En het mooie is, je hoeft niet persé een techneut te zijn, want met drag&drop bouw je een complete workflow. Deze kun je vervolgens schedulen. En collega’s kunnen gemakkelijk de workflow van je overnemen, eventuele fouten snel herkennen en aanpassen, etc.

The Information Lab trainings ruimte op Inspire

Tijdens Alteryx Inspire kun je veel klant cases bekijken en zien welke voordelen het hun geeft. Er is zeer veel gelegenheid om met Alteryx gebruikers van gedachten te wisselen om een goed beeld te krijgen of het ook iets is voor jouw bedrijf. Er zijn hands-on sessies om te leren hoe gemakkelijk Alteryx werkt. En natuurlijk laat je je inspireren door keynote sessies, Alteryx Aces (de toppers) en vele andere enthousiaste gebruikers.

Schema met de Information Lab trainingen incl collega Ravi

The Information Lab heeft dit jaar voor het eerst een ruimte gereserveerd waar continu trainingen worden gegeven. Dit doen we om jou kennis te laten maken met dit mooie product, of om je naar een volgend niveau te brengen. Natuurlijk geven we ook deepdive trainingen van 2 dagen, dus die kun je buiten dit event om boeken.

Highlight van Inspire Europe 2018

Geïnteresseerd?

Neem dan even contact met ons op. We gaan aankomende maanden plannen maken hoe we dit een onvergetelijk event voor jou kunnen maken. Alteryx Inspire Europe in Amsterdam is gepland van 19 tm 22 oktober 2020. Kaarten zijn nog niet te koop, maar we kunnen je natuurlijk al op de wachtlijst zetten. Vooral als je alleen naar dit event wilt gaan, is het leuk om kaarten via ons te kopen, want dan brengen we je in contact met een grote groep andere enthousiaste gebruikers.

If you register, you will receive a reminder when the tickets for Inspire are available