Gisteren was de Tableau 10 Roadshow in Amsterdam, gesponsord door The Information Lab.

Ook deze keer was het weer een groot succes. Meer dan 500 personen hadden zich aangemeld, echter was er maar plek voor 300. Het meest populair was the Tableau 10 Dive in, waarbij de nieuwste functies werden gedemonstreerd en waarbij de zaal dit zelf ook direct kon uit proberen.

Tijdens de pauzes was er voldoende tijd om specifieke vragen te stellen aan de Tableau experts bij de verschillende partners. The Information Lab was aanwezig met 4 experts in opvallend oranje shirts. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Als je bij de 200 mensen zat die helaas niet op het event aanwezig konden zijn, laat het ons weten, want we gaan nog 1 of 2 Tableau 10 roadshows in het land organiseren. Stuur ons een e-mail of bel even.

Wellicht tot binnenkort!