Snowflake, Tableau & Alteryx Consultant

Mike Droog

Mike is een ervaren Data Analytics Engineer met grote expertise in Snowflake, dbt, Fivetran, Alteryx en Tableau. Hij is gewend om in scrum teams te werken, is super enthousiast, heeft een duidelijke mening en zal projecten tot een succes maken. Oftewel een ideale analytics engineer voor in jouw team!

Biografie

Mike is een echte Analytics Engineer, oftewel een data engineer met expertise in het BI landschap. Focus ligt bij inzet van Snowflake, dbt, SQL en Fivetran.

Voor Mike is het werken met Snowflake zo leuk, dan hij een wekelijkse online challenge is gestart, die door een groot deel van de wereldwijde Snowflake community wordt gebruikt om hun skills te verbeteren – Frosty Friday.

Daarnaast heeft Mike ook veel ervaring met Alteryx en Tableau, en weet dus als geen ander wat er nodig is binnen een BI omgeving. Door de expertise van Mike kunnen organisaties (meer) data gedreven gaan werken.

Een van Mike’s vaardigheden (en passies) is het creëren van flows, data pipelines en ELT; hij schrijft blogs over dit onderwerp, geeft workshops en hij helpt klanten om de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van hun data-ervaring te verbeteren.

TABLEAU PORTFOLIO

Certificaten

IT Skills

IT Talen

Tooling

Talen

Persoonlijke blog artikelen van Mike

Featured Tableau Viz