Business Intelligence Consultant

Daniël van Leuzen

Daniël helpt mensen om data te zien en te begrijpen. Kennis en ervaring met Tableau Desktop, Tableau Prep en Alteryx. In te zetten voor minimaal 1 dag of als detachering opdracht tot maximaal een half jaar.

Biografie

Daniёl gebruikt graag zijn kennis en ervaring om ingewikkelde situaties
inzichtelijk te maken. Data is voor hem een middel, maar voor hem staat de
eindgebruiker voorop.

Tijdens een stage merkte Daniёl dat hij dol is op werken met data, hier leerde hij de vele mogelijkheden van Excel. Als analist werkte hij dagelijks met SQL en later Hadoop om kansen op te sporen en leerde hij de data te verduidelijken voor collega’s. Zelfs tijdens een periode als zelfstandig ondernemer was data voor hem de basis om beslissingen te nemen. Hij merkte dat zijn passie toch ligt bij data analyse en besloot om aan de slag te gaan voor The Information Lab Nederland.

Daniёl heeft ervaring opgedaan als inkoper, analist en ondernemer waardoor hij goed snapt hoe bedrijven te werk gaan. Daarnaast heeft hij heeft veel samengewerkt met verschillende afdelingen, management lagen en culturen. Hierdoor kan hij zich goed kan aanpassen aan stakeholders en vindt een goede samenwerking essentieel voor een goed resultaat.

Daniel kan zowel zelfstandig als in een team werken. Hij werkt gestructureerd en raakt niet snel gestrest. Het is voor hem belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en is niet bang om afgewogen risico’s te nemen, of om uitdagingen aan te gaan.

TABLEAU PORTFOLIO

Certificaten

IT Skills

Talen

Persoonlijke blog artikelen van Daniël

Featured Tableau Viz