Sales Executive

Cees Potters

Cees helpt mensen om data te zien en te begrijpen. Neem contact met Cees op als je meer wilt weten over licenties, projecten, beschikbaarheid, kosten etc.

Biografie

Tijdens mijn studie Small Business & Retail Management ben ik met diverse onderdelen van het bedrijfsleven in aanraking gekomen. Er werden vakken gegeven op marketing gebied, maar ook sales onderdelen kwamen aan bod. Een stage in het marketing team van Knorr bij Unilever heeft mij op marketinggebied veel bijgebracht. Persoonlijke eigenschappen van mij neigen toch meer naar een sales rol. Software vind ik al veel langer interessant, hoe door een software processen geoptimaliseerd kunnen worden intrigeert mij. Via via ben ik met The Information Lab in contact gekomen. Hier komt de interesse voor software en een uitdagende sales rol samen. 

Het geeft mij energie om samen met mensen te achterhalen waar mogelijkheden of problemen zich voordoen om daar vervolgens samen mee aan de slag te gaan. Het liefst door zoveel mogelijk te vragen aan elkaar. Daarnaast hockey en fiets ik heel graag, mocht je daar vragen over hebben is de kans groot dat er een leuk gesprek ontstaat! 

Heb jij vragen hoe je meer data gedreven kunt gaan werken, neem dan contact met mij of een van mijn collega’s op.

Skills

Talen