Business Intelligence Consultant

Arno Jissink

Arno is al vele jaren een ervaren business performance adviseur. In 2021 maakte hij de keuze om zijn passie voor Data Analytics en BI verder uit te bouwen en teams te helpen meer resultaat te behalen met data gedreven inzichten. Arno is begin 2022 ons team komen versterken.

Biografie

Arno is een Business Intelligence consultant die data inzichtelijk maakt en de besluitvorming verbetert. Zijn focus ligt op de zakelijke uitdagingen en behoeften van klanten. Hij vertaalt deze naar data gedreven oplossingen met behulp van onze reeks BI-technologieën om impactvolle rapporten en interactieve dashboards te bouwen.

Ervaring

Met 20 jaar ervaring als accountant, business controller, manager en executive advisor is Arno niet onbekend met de uitdaging van het naar grotere hoogtes brengen van teams en organisaties. Sinds het begin van zijn carrière is hij een voorstander van datagedreven management en heeft hij succesvolle BI-projecten geïmplementeerd die bruikbare inzichten verschaffen op alle niveaus van organisaties om resultaten te helpen verbeteren.

Opleiding

Afkomstig uit Twente, Nederland, studeerde Arno Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna hij in 2011 gecertificeerd accountant werd. In januari 2022 ronde hij met succes een Business Data Analytics opleiding af aan de Amsterdam University of Applied Science. 

Arno is in te zetten voor minimaal 1 dag of als detacheringsopdracht tot maximaal een half jaar.

TABLEAU PORTFOLIO

Certificaten

Certified Data Analyst

Tools & Skills

Talen

Persoonlijke blog artikelen van Arno

decimals
Tableau

Two decimal positions in Prep

To round to exactly two decimals the first thought is to use ROUND or FLOOR. Right? However, Tableau rounds numbers based on the original value in the database, following the

Lees meer »

Featured Tableau Viz