van een dag tot een jaar

Detachering

Wij helpen organisaties om data gedreven te werken. Dit doen we door inzet van de best beschikbare technologie binnen de (modern) data stack. En onze specialisten staan klaar om jou verder te helpen.

Je kunt onze experts inzetten voor het visualiseren van data (dashboards), het bewerken van complexe data, opzetten van ELT/ETL processen etc. Wij werken op locatie en/of remote en de inzet kan variëren van een dag tot een jaar.

Expertise: Data Visualisatie, Data Preparatie, Analytics Engineer.

Technologie: Snowflake, Tableau, Alteryx, dbt, SQL, Python, Fivetran, GIT, DataVault 2.0, Airbyte, Matillion en PowerBI.

Samen bouwen aan een data gedreven cultuur

Waarom haal je niet het beste uit je software?
Onze experts kunnen je helpen met het snel behalen van geweldige resultaten uit je eigen data.

Of je bedrijf meer data-driven moet worden, BI-oplossingen voor self service wil implementeren of betere inzichten wilt verkrijgen uit de beschikbare data om de juiste beslissingen te nemen, wij kunnen je daarbij helpen. Door onze consultants in te huren, krijgt je een expert in je team die je helpt BI naar een hoger niveau te tillen en dit vooral sneller voor elkaar te krijgen.

We bieden advies op het gebied van: Tableau Prep, Desktop en Server en Alteryx Designer en Server

Waar kan consultancy bij helpen?

Self Service BI

Word een data driven organisatie. We helpen bedrijven een blauwdruk te maken om je organisatie zo op te tuigen dat je snel gebruik van verschillende gegevensbronnen kunt maken, waardoor het bedrijf van binnenuit sterker wordt en betere beslissingen worden genomen, gebaseerd op data.

Data Community

Wij geloven dat elk bedrijf een data gedreven bedrijf kan worden! We helpen veel diverse teams om gegevens bewust te worden en een community op te bouwen die elkaar gaan helpen en versterken.

Data ingest

Je wilt natuurlijk alle relevante data tot je beschikking hebben, om daar mee te analyseren en tot nieuwe inzichten te komen. Wij kunnen je helpen om al die bronnen te ontsluiten met technologie waar we honderden standaard connectors kunnen inzetten, maar natuurlijk ook nieuwe ontwikkelen.

Dashboards en visual analytics

Onze gekwalificeerde consultants begeleiden bedrijven naar de best practices in dashboard ontwerp en helpen bij het bouwen van inzichtelijke visualisaties die helpen bij een betere besluitvorming.

Server Architecture

We bieden services om de server mogelijkheden en beveiliging te reorganiseren en te optimaliseren. Ons team richt zich ook op het samen met onze klanten begrijpen van de beste architectuur oplossingen voor hun bedrijf.

Performance optimalisatie

Ons consultancy team behandelt veel verschillende dashboard- of server gerelateerde uitdagingen. Naast de praktische hulp helpen ze bedrijven ook met richtlijnen en best practices, zodat je servers weer als een zonnetje draaien.

Interesse in Tableau of Alteryx consultancy?

Door onze consultants in te huren, krijgt je een expert die je helpt BI naar een hoger niveau te tillen en dit vooral sneller voor elkaar te krijgen. Dit kan uiteraard ook remote! Stuur ons een e-mail en vraag meer informatie op.

Vul hieronder je gegevens in