Nieuwe regels tegen schijnzelfstandigheid: wat verandert er voor zzp’ers en bedrijven?

Het kabinet zet stappen om schijnzelfstandigheid bij zzp’ers aan te pakken. Ze willen duidelijkere regels om te bepalen of iemand echt zelfstandig is of feitelijk in loondienst zou moeten zijn. Dit plan zorgt ervoor dat bedrijven en zelfstandigen heldere kaders hebben over hun samenwerking, en de Belastingdienst effectiever kan handhaven.

Voor veel organisaties kan dit betekenen dat zij kritisch moeten kijken naar de inzet van zzp’ers. Dat kan een hoop zorgen en uitzoekwerk beteken. Wij bieden een oplossing die zekerheid en duidelijkheid biedt. Onze consultants zijn namelijk in dienst bij ons, waardoor er geen sprake is van een schijndienstverband. Dit zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers zich geen zorgen hoeven te maken over complexe regelgeving en mogelijke sancties in de toekomst.

Ons model is eenvoudig en effectief. Wij leveren professionals die in dienst zijn, zonder de risico’s van schijnzelfstandigheid. Hierdoor blijven onze klanten binnen de wet, terwijl ze toch gebruikmaken van flexibele en hooggekwalificeerde consultants.


Wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meer lezen?